Blog Layout 2

graveren_bierglas

Glas graveren!

390bierlaars, Geen categorieTags: , , , ,

Glas graveren

Bierlaarzen.nl graveert ook glazen. We graveren glazen voor trouwerijen, verjaardagen, house warmings, festivals of andere gelegenheden. Het graveren van een glas is een origineel kado om te geven en te krijgen. Een kado voor hem of haar.
Origineel? Ja, het is mogelijk je bierglas, wijnglas of bierlaars te personaliseren, d.m.v. graveren. U kunt uw glas al vanaf 1 stuk laten graveren. Heeft u wensen voor een glas dat wij niet in het assortiment hebben? Neem contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Upload uw logo of tekst naar ons toe en wij graveren dit op je glaswerk! Dit is al mogelijk vanaf 1 stuk! Interesse? Neem gerust contact op.

Glas graveren

Reseller worden van bierlaarzen.nl?

280bierlaars

Het aantal bedrijven dat reseller is geworden van bierlaarzen.nl neemt toe. Onze resellers zijn in verschillende bedrijfstakken vertegenwoordigd. Van de traditionele fysieke winkels tot aan grote websites en webshops. Bierlaarzen.nl wil het bereik verder vergroten en is op zoek naar nieuwe resellers!
Wilt u ook de bierlaars opnemen in uw assortiment of wilt u “gewoon” contact opnemen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op via de Contactpagina

Hoogachtend,

bierlaarzen.nl