Over bierlaarzen.nl

In 2012 is Bierlaarzen.nl opgericht in Groningen. We hadden de droom om de bierlaars voor een betaalbare prijs aan te bieden voor de particuliere- en de zakelijke markt. Sindsdien hebben we vele klanten mogen verblijden met dit unieke bierglas.
Op dit moment bestaat ons assortiment uit de 2 liter, 1 liter, 0,5 liter, 0,25 liter en de 0,04 liter bierlaars. Voor eventuele andere maten van de bierlaars of andere modellen bierglazen kunt u contact  met ons opnemen. Ook voor mogelijkheden voor de verkoop van de bierlaars in uw eigen winkel of vragen omtrent kwantum korting, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Graveren?

Maak van je bierglas, wijnglas of bierlaars een uniek product door deze te laten personaliseren, d.m.v. graveren! Stuur je logo of tekst naar ons toe en wij graveren dit voor je op je glaswerk! Dit kan al vanaf 1 stuk!

Bestellingen afhalen?
Bierlaarzen.nl heeft geen showroom of fysieke winkel. Wel is het mogelijk om uw bestellingen af te halen in de stad Groningen. Via het contactformulier kunt u een afhaalverzoek indienen.

Uw bierglas verkopen via bierlaarzen.nl?
Het is nu ook mogelijk uw bierglazen/bierglas of eventueel andere glazen te verkopen in onze webshop! We bieden ruimte aan op onze site om uw bierglas te verkopen. Verkoop uw bierglas / glas nu ook via bierlaarzen.nl! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Oktoberfest
Met de aanloop van het oktoberfeest kunt u bij bierlaarzen.nl uw bestellingen plaatsen. Voor kwantumkortingen neem bij grote oplagen graag contact met ons op.

Oktoberfeest/oktoberfest/feestje/ Kado voor hem / Kado voor haar / relatiegeschenk? Bierlaarzen.nl heeft het allemaal!

Professor Rankestraat 24 9713GE Groningen 
www.bierlaarzen.nl
 KvK-nummer: 57758573

2 liter laars