Over bierlaarzen.nl

In 2012 is Bierlaarzen.nl opgericht in de stad Groningen. We hadden de droom om de bierlaars voor een betaalbare prijs aan te bieden voor de particuliere- en de zakelijke markt. Sindsdien hebben we vele klanten mogen verblijden met dit unieke bierglas.
Op dit moment bestaat ons assortiment uit de 2 liter bierlaars , 1 liter bierlaars, 0,5 liter bierlaars en de 0,25 liter bierlaars. Voor eventuele andere maten van de bierlaars of andere modellen (bier)glazen kunt u contact  met ons opnemen. Ook voor mogelijkheden voor de verkoop van de bierlaars in uw eigen winkel of vragen omtrent kwantum korting, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Glas graveren?
Maak van je bierglas, wijnglas of bierlaars een uniek product door deze zelf te personaliseren via onze speciale tool op de website. Vervolgens graveren wij uw glas! Wij werken alleen met de beste apparatuur en graveren is voor ons een vak apart.

Upload je logo of tekst en wij graveren je glas! En ja, dit kan al vanaf 1 (bier)glas!

Bestellingen afhalen?
Bierlaarzen.nl heeft geen showroom of fysieke winkel. Wél is het mogelijk om uw bestellingen af te halen in de stad Groningen. Via het contactformulier kunt u een afhaalverzoek indienen om uw bierlaarzen af te halen.

Uw bierglas verkopen via bierlaarzen.nl?
Het is ook mogelijk uw bierglazen/bierglas of eventueel andere glazen te verkopen in onze webshop! Door onze jarenlange ervaringen hebben we groot bereik en zijn ervaren met de verkoop van glaswerk.

We bieden ruimte aan op onze beveiligde website om uw bierglazen te verkopen.   Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Oktoberfest
Met de aanloop van het oktoberfeest kunt u bij bierlaarzen.nl uw bestellingen plaatsen. Voor kwantumkortingen neem bij grote oplagen graag contact met ons op.

Oktoberfeest/oktoberfest/feestje/ Kado voor hem / Kado voor haar / relatiegeschenk? Bierlaarzen.nl heeft het allemaal!

Professor Rankestraat 24 9713GE Groningen 
www.bierlaarzen.nl
 KvK-nummer: 57758573