Timeline Blog

graveren_bierglas

Glas graveren!

390bierlaars, Geen categorieTags: , , , , juli, 16

Glas graveren

Bierlaarzen.nl graveert ook glazen. We graveren glazen voor trouwerijen, verjaardagen, house warmings, festivals of andere gelegenheden. Het graveren van een glas is een origineel kado om te geven en te krijgen. Een kado voor hem of haar.
Origineel? Ja, het is mogelijk je bierglas, wijnglas of bierlaars te personaliseren, d.m.v. graveren. U kunt uw glas al vanaf 1 stuk laten graveren. Heeft u wensen voor een glas dat wij niet in het assortiment hebben? Neem contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Upload uw logo of tekst naar ons toe en wij graveren dit op je glaswerk! Dit is al mogelijk vanaf 1 stuk! Interesse? Neem gerust contact op.

Glas graveren

Reseller worden van bierlaarzen.nl?

280bierlaars januari, 16

Het aantal bedrijven dat reseller is geworden van bierlaarzen.nl neemt toe. Onze resellers zijn in verschillende bedrijfstakken vertegenwoordigd. Van de traditionele fysieke winkels tot aan grote websites en webshops. Bierlaarzen.nl wil het bereik verder vergroten en is op zoek naar nieuwe resellers!
Wilt u ook de bierlaars opnemen in uw assortiment of wilt u “gewoon” contact opnemen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op via de Contactpagina

Hoogachtend,

bierlaarzen.nl

Bierlaars 0,04 liter (4 stuks)

Bekend van?

370bierlaarsTags: , , , september, 15

De meeste studenten(sport)verenigingen, disputen, horecagelegenheden of particulieren,
hebben wel een of meerdere bierlaarzen aangeschaft.
In menig film is de bierlaars ook te ontdekken. Denk aan bekende films als (natuurlijk) Beerfest, Inglourious Basterds and the Secret life of Walter Mitty.

Test ook eens een bierlaars! De bierlaars kan geleverd worden in de maten 4 cl, 25 cl, 0,5 l, 1 liter en 2 liter! Daarnaast maken wij de bierlaars origineel door deze te graveren voor u. U kunt een tekst of logo uploaden op de website en wij zorgen vervolgens dat de bierlaars wordt gegraveerd.